Frokost og varmlunsj

Anita Bruheim Rygvold er ansatt som kokk ved Snåsa Montessoriskole. Hun får ansvaret for varmlunsjen hver tirsdag og hun sørger for at vi har godt hjemmebakt brød til frokost og lunsj.


Vi er bevisst på at maten skal lages fra bunnen av, og at det brukes mest mulig økologiske produkter, samt at elevene får økologisk skolemelk.

Skolen er også med på frukt- og grøntordning, slik at alle elevene får en liten fruktpause under formiddagsøkta.

Hver morgen når elevene kommer til skolen får de servert frokost før første arbeidsøkt. Det er en god start på dagen og frokosten er dagens viktigste måltid. På tirsdager er det havregrynsgrøt til frokost.

Noen elever har lang vei til skolen og må starte tidlig hjemmefra. Da er det ikke alltid så godt med frokost så tidlig, men de får god tid til å spise når de kommer til skolen.

Foreldrebetaling for mat


Pris for elever i 1.-4. trinn: 250,- pr. mnd

Pris for elever i 5.-7. trinn: 300,- pr. mnd


  • Frokost hver morgen
  • Varmlunsj hver tirsdag
  • Brødmat-lunsj hver mandag, onsdag, torsdag og fredag. (1.-4. trinn har matpakkedag på onsdag pga uteskole)
  • Drikke til alle måltider. Dette inkluderer melk (vanlig eller laktosefri) og vann hver dag, juice en gang i uka for de som ønsker det. Har barna andre behov når det gjelder drikke så må skolen få beskjed om det.
  • Servering for elever og foreldre ved div. aktiviteter, påskefrokost m.m.



MENY

VARMLUNSJ HØST 2019


Uke 34: Kyllingsalat, dressing, foccacia

Uke 35: Blomkål med ost-og skinkesaus, pasta

Uke 36: Blomkål-og brokkolisuppe med urterundstykker

Uke 37: Fiskegrateng med råkost og smelta smør

Uke 38: Gulrotsuppe med brytebrød

Uke 39: Grønnsaksuppe med flatbrød

Uke 40: Fiskeburger

Uke 41: HØSTFERIE

Uke 42: Potet-og purreløksuppe med stekt bacon og hvitløksbrød

Uke 43: Pølse med potetmos, sprøstekt løk og brokkoli

Uke 44: Laksepai, salat og dressing

Uke 45: Klubb og duppe, stekt flesk

Uke 46: Lapskaus, tyttebær, flatbrød

Uke 47: Latvisk nasjonalrett: Svinesnitzel, potetmos,kålsalat

Uke 48: Fiskesuppe

Uke 49: Lasagne, salat, dresssing

Uke 50: Tomatsuppe med egg og makaroni, brød

Uke 51: Juletallerken med dessert


Det serveres grøt til frokost hver tirsdag.

Med forbehold om endringer.