Anita Bruheim Rygvold er ansatt som kokk ved Snåsa Montessoriskole. Hun får ansvaret for varmlunsjen hver tirsdag og hun sørger for at vi har godt hjemmebakt brød til frokost og lunsj.
Vi er bevisst på at maten skal lages fra bunnen av, og at det brukes mest mulig økologiske produkter, samt at elevene får økologisk skolemelk.
Skolen er også med på frukt- og grøntordning, slik at alle elevene får en liten fruktpause under formiddagsøkta.
Hver morgen når elevene kommer til skolen får de servert frokost før første arbeidsøkt. Det er en god start på dagen og frokosten er dagens viktigste måltid. På tirsdager er det havregrynsgrøt til frokost.
Noen elever har lang vei til skolen og må starte tidlig hjemmefra. Da er det ikke alltid så godt med frokost så tidlig, men de får god tid til å spise når de kommer til skolen.
Pris for elever i 1.-4. trinn: 280,- pr. mnd
Pris for elever i 5.-7. trinn: 330,- pr. mnd
MENY VÅREN 2023
Uke 1: Lapskaus
Uke 2: Linsesuppe med brød
Uke 3: Fiskekaker, pasta, råkost
Uke 4. Tacopai
Uke 5: Pasta med kjøttsaus
Uke 6: Reinskav, potetmos
Uke 7. Fiskesuppe med foccacia
Uke 8: VINTERFERIE
Uke 9: Lasagne
Uke 10: Pizza
Uke 11: Thailandsk fiskesuppe
Uke 12: Ertesuppe
Uke 13: Kyllingsalat med hvitløksdressing
Det serveres havregrøt til frokost hver tirsdag.
Med forbehold om endringer.