Frokost og formiddagsmat
Abonnementsordning for mat
Pris for elever i 1.-4. trinn: 330,- pr. mnd
Pris for elever i 5.-10. trinn: 380,- pr. mnd
Dette inkluderer:
- Frokost hver morgen
- Frukt/grønt i første økt hver dag
- Varmmat hver tirsdag
- Brødmat til formiddagsmat hver mandag, onsdag, torsdag og fredag. (1.-4. trinn har matpakkedag på onsdag pga. uteskole)
- Drikke til alle måltider. Dette inkluderer melk (vanlig eller laktosefri) og vann hver dag, juice en dag i uken.
- Mat på skoleturer. (Unntak: Studieturen til ungdomstrinnet)
Elever som ikke er med på skolematordningen må betale for mat på turer.
Anita Bruheim Rygvold er ansatt som kokk ved Snåsa Montessoriskole. Hun får ansvaret for varmmaten hver tirsdag og hun sørger for at vi har godt hjemmebakt brød til frokost og formiddagsmat.
Vi er bevisst på at maten skal lages fra bunnen av, og at det brukes mest mulig økologiske og lokale produkter.
Skolen er også med på frukt- og grøntordning, slik at alle elevene får en liten fruktpause under formiddagsøkta.
Hver morgen når elevene kommer til skolen får de servert frokost før første arbeidsøkt. Det er en god start på dagen og frokosten er dagens viktigste måltid. På tirsdager er det havregrynsgrøt til frokost, og annenhver mandag serveres det vafler til frokost.
Noen elever har lang vei til skolen og må starte tidlig hjemmefra. Da er det ikke alltid så godt med frokost så tidlig, men de får god tid til å spise når de kommer til skolen.
VARMMATMENY
HØST 2025
Uke 34: Gulrotsuppe med foccacia
Uke 35: Borsj
Uke 36: Pizza
Uke 37: Blomkål- og brokkoligrateng, fiskekaker
Uke 38: Kyllingform
Uke 39: Potet- og purreløksuppe, brød
Uke 40: Klubb, duppe og bacon
Uke 42: Matmuffins
Uke 43: Rød fiskesuppe
Uke 44: Røsti med bacon
Uke 45: Ovnsbakt torsk med sitronsaus
Uke 46: Reinkjøttsuppe med melboller
Uke 47: Tjukkpannekake med blåbær
Uke 48: Snitzel, råkost, potetmos
Uke 49: Thailandsk fiskegryte
Uke 50: Ribbe, pølse, medisterkaker, rødkål, kokt potet, brun saus.
Riskrem med rød saus
Uke 52: Risengrynsgrøt
FROKOST
Det serveres havregrøt til frokost hver tirsdag og vafler annenhver mandag (partallsuker)
De andre dagene er det brødmåltid til frokost.
Med forbehold om endringer.