Frokost og formiddagsmat
Avtalebasert foreldrebetaling for mat
Pris for elever i 1.-4. trinn: 310,- pr. mnd
Pris for elever i 5.-10. trinn: 360,- pr. mnd
- Frokost hver morgen
- Varmmat hver tirsdag
- Brødmat til formiddagsmat hver mandag, onsdag, torsdag og fredag. (1.-4. trinn har matpakkedag på onsdag pga. uteskole)
- Drikke til alle måltider. Dette inkluderer melk (vanlig eller laktosefri) og vann hver dag, juice en dag i uken.
- Mat på skoleturer. (Unntak: Studieturen til ungdomstrinnet)
Elever som ikke er med på skolematordningen må betale for mat på turer.
Anita Bruheim Rygvold er ansatt som kokk ved Snåsa Montessoriskole. Hun får ansvaret for varmmaten hver tirsdag og hun sørger for at vi har godt hjemmebakt brød til frokost og formiddagsmat.
Vi er bevisst på at maten skal lages fra bunnen av, og at det brukes mest mulig økologiske og lokale produkter.
Skolen er også med på frukt- og grøntordning, slik at alle elevene får en liten fruktpause under formiddagsøkta.
Hver morgen når elevene kommer til skolen får de servert frokost før første arbeidsøkt. Det er en god start på dagen og frokosten er dagens viktigste måltid. På tirsdager er det havregrynsgrøt til frokost, og annenhver mandag serveres det vafler til frokost.
Noen elever har lang vei til skolen og må starte tidlig hjemmefra. Da er det ikke alltid så godt med frokost så tidlig, men de får god tid til å spise når de kommer til skolen.
VARMMATMENY
VÅR 2025
Uke 2: Lapskaus
Uke 3: Tomatsuppe med makaroni og egg. Krydderbrød
Uke 4: Fiskegrateng og råkost
Uke 5: Gulrotsuppe med rundstykker
Uke 6: Reinskav, potetmos, brokkoli, tyttebærrømme
Uke 7: Kyllingsalat med hvitløksbrød
Uke 8: Ertesuppe med flatbrød
Uke 9: Stekt pølse på brødskive, bønner i tomatsaus.
Uke 11: Fiskesuppe med brød
Uke 12: Pasta og kjøttsaus
Uke 13: Pizza
Uke 14: Omelett med brød og salat
Uke 15: Pølse og potetmos. Sprøstekt løk og brokkoli
Uke 17: Linsesuppe med foccacia
Uke 18: Pannekaker
Uke 19: Fiskekaker, råkost og potet
Uke 20: Tacosuppe
Uke 21: Brødlunsj
Uke 22: Kylling/pastasalat
Uke 23: Svenske kjøttboller, potetmos
Uke 24: Kjøttgryte med ris
Uke 25: Restefest
FROKOST
Det serveres havregrøt til frokost hver tirsdag og vafler annenhver mandag (partallsuker)
De andre dagene er det brødmåltid til frokost.
Med forbehold om endringer.