Frokost og varmlunsj

Anita Bruheim Rygvold er ansatt som kokk ved Snåsa Montessoriskole. Hun får ansvaret for varmlunsjen hver tirsdag og hun sørger for at vi har godt hjemmebakt brød til frokost og lunsj.


Vi er bevisst på at maten skal lages fra bunnen av, og at det brukes mest mulig økologiske produkter, samt at elevene får økologisk skolemelk.

Skolen er også med på frukt- og grøntordning, slik at alle elevene får en liten fruktpause under formiddagsøkta.

Hver morgen når elevene kommer til skolen får de servert frokost før første arbeidsøkt. Det er en god start på dagen og frokosten er dagens viktigste måltid. På tirsdager er det havregrynsgrøt til frokost.

Noen elever har lang vei til skolen og må starte tidlig hjemmefra. Da er det ikke alltid så godt med frokost så tidlig, men de får god tid til å spise når de kommer til skolen.

Foreldrebetaling for mat

 

Pris for elever i 1.-4. trinn: 250,- pr. mnd

Pris for elever i 5.-7. trinn: 300,- pr. mnd

 

Dette blir justert ned siden matservering er redusert pga Covid19.

 

  • Frokost hver morgen
  • Varmlunsj hver tirsdag
  • Brødmat-lunsj hver mandag, onsdag, torsdag og fredag. (1.-4. trinn har matpakkedag på onsdag pga uteskole)
  • Drikke til alle måltider. Dette inkluderer melk (vanlig eller laktosefri) og vann hver dag, juice en gang i uka for de som ønsker det. Har barna andre behov når det gjelder drikke så må skolen få beskjed om det.
  • Servering for elever og foreldre ved div. aktiviteter, påskefrokost m.m.

 

 

MENY HØST 2021

Uke 33: Blomkål med ost-og skinkesaus, pasta

Uke 34: Brokkolisuppe med ostescones

Uke 35: Ukrainsk kjøttsuppe

Uke 36: Fiskekaker med råkost og ris

Uke 37: Grønnsaksuppe med foccacia

Uke 38: Blomkål- og brokkoligrateng med pasta

Uke 39: Ovnsstekt laks med grønnsaker og pasta

Uke 40: Tacopai med salat

Uke 41: HØSTFERIE

Uke 42: Potet- og purreløksuppe med bacon og rundstykker

Uke 43: Kyllingboller med tomatsaus, ris og coleslaw

Uke 44: Stekte fiskepinner med råkost, potet

Uke 45: Gulrotsuppe med hvitløksbrød

Uke 46: Lasagne med salat

Uke 47: Svinesnitzel, råkost, potetmos

Uke 48: Maissuppe med brød

Uke 49: Fiskeburger

Uke 50: Juletallerken og riskrem med rød saus

Uke 51: Risengrynsgrøt

 

Det serveres havregrøt til frokost hver tirsdag.

 

Med forbehold om endringer.