Frokost og varmlunsj

Anita Bruheim Rygvold er ansatt som kokk ved Snåsa Montessoriskole. Hun får ansvaret for varmlunsjen hver tirsdag og hun sørger for at vi har godt hjemmebakt brød til frokost og lunsj.


Vi er bevisst på at maten skal lages fra bunnen av, og at det brukes mest mulig økologiske produkter, samt at elevene får økologisk skolemelk.

Skolen er også med på frukt- og grøntordning, slik at alle elevene får en liten fruktpause under formiddagsøkta.

Hver morgen når elevene kommer til skolen får de servert frokost før første arbeidsøkt. Det er en god start på dagen og frokosten er dagens viktigste måltid. På tirsdager er det havregrynsgrøt til frokost.

Noen elever har lang vei til skolen og må starte tidlig hjemmefra. Da er det ikke alltid så godt med frokost så tidlig, men de får god tid til å spise når de kommer til skolen.

Foreldrebetaling for mat


Pris for elever i 1.-4. trinn: 250,- pr. mnd

Pris for elever i 5.-7. trinn: 300,- pr. mnd


  • Frokost hver morgen
  • Varmlunsj hver tirsdag
  • Brødmat-lunsj hver mandag, onsdag, torsdag og fredag. (1.-4. trinn har matpakkedag på onsdag pga uteskole)
  • Drikke til alle måltider. Dette inkluderer melk (vanlig eller laktosefri) og vann hver dag, juice en gang i uka for de som ønsker det. Har barna andre behov når det gjelder drikke så må skolen få beskjed om det.
  • Servering for elever og foreldre ved div. aktiviteter, påskefrokost m.m.


MENY
VARMLUNSJ VÅR 2020


Uke 2: Linsesuppe med foccacia
Uke 3: Lapskaus, tyttebær, flatbrød
Uke 4: Fiskeburger
Uke 5: Tacosuppe
Uke 6: Reinskav, potetmos og brokkoli
Uke 7: Pizza
Uke 8: VINTERFERIE
Uke 9: Saltkjøtt og kålstappe
Uke 10: Fiskesuppe
Uke 11: Stekt pølse og ertestuing på brødskive
Uke 12: Omelett og salat, brød
Uke 13: Ertesuppe
Uke 14: Kyllingform m.ris
Uke 15: PÅSKEFERIE
Uke 16: Stekt laks med byggsalat
Uke 17: Fiskegrateng med raspa gulrot
Uke 18: Pannekaker
Uke 19: Kjøttsuppe med byggryn
Uke 20: Karbonadesmørbrød
Uke 21: Meksikansk suppe med hvitløksbrød
Uke 22: Pizza
Uke 23: Kyllingsalat, brød
Uke 24: Restefest
Uke 25: Salatbuffe


Det serveres grøt til frokost hver tirsdag.

Med forbehold om endringer.