Frokost og formiddagsmat

Abonnementsordning for mat

 

Pris for elever i 1.-4. trinn: 330,- pr. mnd

Pris for elever i 5.-10. trinn: 380,- pr. mnd

 

Dette inkluderer:

  • Frokost hver morgen
  • Frukt/grønt i første økt hver dag
  • Varmmat hver tirsdag
  • Brødmat til formiddagsmat hver mandag, onsdag, torsdag og fredag. (1.-4. trinn har matpakkedag på onsdag pga. uteskole)
  • Drikke til alle måltider. Dette inkluderer melk (vanlig eller laktosefri) og vann hver dag, juice en dag i uken.
  • Mat på skoleturer. (Unntak: Studieturen til ungdomstrinnet)

Elever som ikke er med på skolematordningen må betale for mat på turer.

 

Anita Bruheim Rygvold er ansatt som kokk ved Snåsa Montessoriskole. Hun får ansvaret for varmmaten hver tirsdag og hun sørger for at vi har godt hjemmebakt brød til frokost og formiddagsmat.

 

Vi er bevisst på at maten skal lages fra bunnen av, og at det brukes mest mulig økologiske og lokale produkter.

Skolen er også med på frukt- og grøntordning, slik at alle elevene får en liten fruktpause under formiddagsøkta.

Hver morgen når elevene kommer til skolen får de servert frokost før første arbeidsøkt. Det er en god start på dagen og frokosten er dagens viktigste måltid. På tirsdager er det havregrynsgrøt til frokost, og annenhver mandag serveres det vafler til frokost.

Noen elever har lang vei til skolen og må starte tidlig hjemmefra. Da er det ikke alltid så godt med frokost så tidlig, men de får god tid til å spise når de kommer til skolen.

 

VARMMATMENY

HØST 2025

 

Uke 34: Gulrotsuppe med foccacia

Uke 35: Borsj

Uke 36: Pizza

Uke 37: Blomkål- og brokkoligrateng, fiskekaker

Uke 38: Kyllingform

Uke 39: Potet- og purreløksuppe, brød

Uke 40: Klubb, duppe og bacon

Uke 42: Matmuffins

Uke 43: Rød fiskesuppe 

Uke 44: Røsti med bacon

Uke 45: Ovnsbakt torsk med sitronsaus

Uke 46: Reinkjøttsuppe med melboller

Uke 47: Tjukkpannekake med blåbær

Uke 48: Snitzel, råkost, potetmos

Uke 49: Thailandsk fiskegryte

Uke 50: Ribbe, pølse, medisterkaker, rødkål, kokt potet, brun saus.

              Riskrem med rød saus

Uke 52: Risengrynsgrøt

 

 

FROKOST

Det serveres havregrøt til frokost hver tirsdag og vafler annenhver mandag (partallsuker)

De andre dagene er det brødmåltid til frokost.

 

Med forbehold om endringer.