Frokost og varmlunsj

Anita Bruheim Rygvold er ansatt som kokk ved Snåsa Montessoriskole. Hun får ansvaret for varmlunsjen hver tirsdag og hun sørger for at vi har godt hjemmebakt brød til frokost og lunsj.


Vi er bevisst på at maten skal lages fra bunnen av, og at det brukes mest mulig økologiske produkter, samt at elevene får økologisk skolemelk.

Skolen er også med på frukt- og grøntordning, slik at alle elevene får en liten fruktpause under formiddagsøkta.

Hver morgen når elevene kommer til skolen får de servert frokost før første arbeidsøkt. Det er en god start på dagen og frokosten er dagens viktigste måltid. På tirsdager er det havregrynsgrøt til frokost.

Noen elever har lang vei til skolen og må starte tidlig hjemmefra. Da er det ikke alltid så godt med frokost så tidlig, men de får god tid til å spise når de kommer til skolen.

Foreldrebetaling for mat

 

Pris for elever i 1.-4. trinn: 250,- pr. mnd

Pris for elever i 5.-7. trinn: 300,- pr. mnd

 

  • Frokost hver morgen
  • Varmlunsj hver tirsdag
  • Brødmat-lunsj hver mandag, onsdag, torsdag og fredag. (1.-4. trinn har matpakkedag på onsdag pga uteskole)
  • Drikke til alle måltider. Dette inkluderer melk (vanlig eller laktosefri) og vann hver dag, juice en gang i uka for de som ønsker det. Har barna andre behov når det gjelder drikke så må skolen få beskjed om det.
  • Servering for elever og foreldre ved div. aktiviteter, påskefrokost m.m.

 

 

MENY VÅREN 2022

 

Uke 1: Pølse-og makaronigrateng
Uke 2: Linsesuppe med foccacia
Uke 3: Laksetaco
Uke 4: Chili con carne med salat og brød
Uke 5: Kyllingsalat med salatscones
Uke 6: Reinskav med potetmos og tyttebærrømme
Uke 7: Fiskesuppe med brød
Uke 8: VINTERFERIE
Uke 9: Saltkjøtt, pølse og kålstappe
Uke 10: Fiskeburger
Uke 11: Kleppmelk
Uke 12: Pizza
Uke 13: Ertesuppe med flatbrød
Uke 14: Rød curry med laks og ris
Uke 15: PÅSKE
Uke 16: Innbakt pølse
Uke 17: Pannekaker
Uke 18: Tomatsuppe med rundstykker
Uke 19: Pastasalat med hvitløksbrød
Uke 20: FRI – 17.MAI
Uke 21: Karbonadesmørbrød
Uke 22: Fiskegryte sweet chili
Uke 23: Salat med hvitløksdressing og foccacia
Uke 24: Restefest

 

 

Det serveres havregrøt til frokost hver tirsdag.

 

Med forbehold om endringer.