Frokost og formiddagsmat

Avtalebasert foreldrebetaling for mat

 

Pris for elever i 1.-4. trinn: 310,- pr. mnd

Pris for elever i 5.-10. trinn: 360,- pr. mnd

 

  • Frokost hver morgen
  • Varmmat hver tirsdag
  • Brødmat til formiddagsmat hver mandag, onsdag, torsdag og fredag. (1.-4. trinn har matpakkedag på onsdag pga. uteskole)
  • Drikke til alle måltider. Dette inkluderer melk (vanlig eller laktosefri) og vann hver dag, juice en dag i uken.
  • Mat på skoleturer. (Unntak: Studieturen til ungdomstrinnet)

Elever som ikke er med på skolematordningen må betale for mat på turer.

 

Anita Bruheim Rygvold er ansatt som kokk ved Snåsa Montessoriskole. Hun får ansvaret for varmmaten hver tirsdag og hun sørger for at vi har godt hjemmebakt brød til frokost og formiddagsmat.

 

Vi er bevisst på at maten skal lages fra bunnen av, og at det brukes mest mulig økologiske og lokale produkter.

Skolen er også med på frukt- og grøntordning, slik at alle elevene får en liten fruktpause under formiddagsøkta.

Hver morgen når elevene kommer til skolen får de servert frokost før første arbeidsøkt. Det er en god start på dagen og frokosten er dagens viktigste måltid. På tirsdager er det havregrynsgrøt til frokost, og annenhver mandag serveres det vafler til frokost.

Noen elever har lang vei til skolen og må starte tidlig hjemmefra. Da er det ikke alltid så godt med frokost så tidlig, men de får god tid til å spise når de kommer til skolen.

 

VARMMATMENY

VÅR 2025

 

Uke 2: Lapskaus

Uke 3: Tomatsuppe med makaroni og egg. Krydderbrød

Uke 4: Fiskegrateng og råkost

Uke 5: Gulrotsuppe med rundstykker

Uke 6: Reinskav, potetmos, brokkoli, tyttebærrømme

Uke 7: Kyllingsalat med hvitløksbrød

Uke 8: Ertesuppe med flatbrød

Uke 9: Stekt pølse på brødskive, bønner i tomatsaus.

Uke 11: Fiskesuppe med brød

Uke 12: Pasta og kjøttsaus

Uke 13: Pizza

Uke 14: Omelett med brød og salat

Uke 15: Pølse og potetmos. Sprøstekt løk og brokkoli

Uke 17: Linsesuppe med foccacia

Uke 18: Pannekaker

Uke 19: Fiskekaker, råkost og potet

Uke 20: Tacosuppe

Uke 21: Brødlunsj

Uke 22: Kylling/pastasalat

Uke 23: Svenske kjøttboller, potetmos

Uke 24: Kjøttgryte med ris

Uke 25: Restefest

 

 

 

 

FROKOST

Det serveres havregrøt til frokost hver tirsdag og vafler annenhver mandag (partallsuker)

De andre dagene er det brødmåltid til frokost.

 

Med forbehold om endringer.